23 velj

U današnje vrijeme, online trgovina postaje sve popularnija, što znači da se i konkurencija povećava. Zbog toga je važno zadržati svoje kupce kako bi se izbjeglo gubljenje prihoda. Jedan od načina kako to postići je automatizacija recenzija u online trgovini i nagrađivanje kupaca koji ostave recenziju. U ovom blog članku ćemo objasniti kako ovaj proces funkcionira i kako može pomoći u zadržavanju kupaca.

Automatizacija recenzija

Automatizacija recenzija je proces koji omogućava trgovcu da zatraži recenziju od kupca nakon što je obavio kupnju. Kupac dobiva e-mail u kojem se traži da ostavi recenziju proizvoda ili usluge koju je kupio. Ovaj proces je vrlo važan jer recenzije pomažu drugim kupcima da donesu odluku o kupovini, a također pomažu i trgovcu da poboljša svoje proizvode ili usluge.

Nagrađivanje kupaca

Kako bi se kupci potaknuli da ostave recenziju, trgovac može ponuditi nagrade u obliku kupona koji se mogu koristiti u daljnjim kupovinama. Ovo je vrlo učinkovit način za poticanje kupaca da ostave recenziju, a istovremeno ih nagrađuje za njihovu suradnju. Kupci će se osjećati cijenjeno i vjerojatno će se vratiti u vašu trgovinu kako bi iskoristili kupon.

Prednosti automatizacije recenzija i nagrađivanja kupaca

Postoji nekoliko prednosti automatizacije recenzija i nagrađivanja kupaca kuponima. Prvo, ovaj proces uvelike olakšava posao trgovcu jer se proces automatski provodi, što znači da trgovac ne mora ručno tražiti recenzije i nagrađivati kupce. Drugo, kupci su motivirani da ostave recenziju zbog kupona koji će dobiti, što pomaže u povećanju broja recenzija koje trgovac prima. Treće, ovaj proces pomaže u stvaranju lojalnosti kupaca jer će se kupci osjećati cijenjenima i vraćati se u vašu trgovinu kako bi iskoristili kupon.

Zaključak

Automatizacija recenzija i nagrađivanje kupaca kuponima su važni procesi za online trgovce koji žele zadržati svoje kupce. Ovaj proces povećava broj recenzija koje trgovac prima, potiče lojalnost kupaca i pomaže trgovcu da poboljša svoje proizvode ili usluge.

 

Ako vam treba pomoć oko uvođenja automatskog prikupljanja recenzija u vašoj web trgovini, javite se na info@momentum.hr ili popunite kontakt formu.

Kako vam možemo pomoći?

    Želite biti pravovremeno informirani o bespovratnim potporama www vaucherima koji uskoro kreću?

    Upišite svoju email adresu i informacije stižu u vaš mailbox! Nemojte propustiti priliku da dobijete veliku vrijednost u obliku potpore za troškove izrade webshopa, web stranice, ili digitalnog marketinga!