25 tra

Studija slučaja: Transformacija online joga studija – SARA TATTVA

Projekt Sara Tattva – online joga studio je zaslužio da se o njemu napiše studija slučaja. SARA TATTVA brend je doživio značajnu transformaciju u ovom projektu iz offline studija u online platformu. Ovaj projekt nije bio samo o stvaranju jednostavne web stranice i trgovine, već o integraciji kompleksnih sustava za upravljanje kupcima (CRM) i sustava za automatsko izdavanje računa, stvarajući sveobuhvatan digitalni prostor za joga entuzijaste. Evo kako je sve počelo:

Pozadina

Saratattva.hr je online platforma koja nudi širok spektar joga tečajeva, radionica i resursa za praktičare različitih razina iskustva. Cilj je bio stvoriti intuitivnu i korisnički prijateljsku web stranicu koja će olakšati korisnicima pregled ponude, upis na tečajeve te upravljanje njihovim računima.

Izazovi

Prije početka projekta, postavili smo ključne izazove koji su trebali biti riješeni:

 1. Integracija CRM sustava: Potreba za učinkovitim praćenjem kupaca, upravljanjem njihovim podacima i personaliziranim komunikacijama.
 2. Automatizacija fakturiranja: Olakšanje procesa izdavanja računa, praćenje uplata i smanjenje administrativnog opterećenja.
 3. Korisničko iskustvo: Stvaranje korisnički prijateljskog sučelja koje će poticati angažman i olakšati navigaciju.

Rješenje

U suradnji s vlasnikom projekta, tim je izradio sveobuhvatan plan koji uključuje sljedeće korake:

 1. Dizajn i razvoj web trgovine: Kreiranje privlačnog i funkcionalnog dizajna koji odražava duh joga studija, uz naglasak na jednostavnosti uporabe.
 2. Integracija CRM Sustava: Implementacija sustava za upravljanje kupcima koji omogućava praćenje interakcija s korisnicima, personalizirane kampanje i analizu podataka.
 3. Automatizacija fakturiranja: Postavljanje sustava koji automatski generira račune, šalje podsjetnike o uplatama i olakšava praćenje financijskih transakcija.

Rezultati

Nakon implementacije novih sustava i razvoja web trgovine, SARA TATTVA studio je doživio značajan rast i poboljšanje:

 • Povećanje korisničke angažiranosti: Novo sučelje privuklo je veći broj korisnika i potaknulo ih na aktivno sudjelovanje u programima i tečajevima.
 • Efikasnije upravljanje kupcima: CRM sustav omogućio je preciznije praćenje korisničkih aktivnosti te personalizirane komunikacije, što je rezultiralo većom lojalnošću kupaca.
 • Ušteda vremena i resursa: Automatizacija fakturiranja smanjila je administrativne troškove i oslobodila vrijeme osoblja za fokusiranje na druge ključne aktivnosti.

Zaključak

Projekt razvoja online joga studija SARA TATTVA predstavlja izvrstan primjer kako integracija naprednih tehnoloških rješenja može transformirati online poslovanje. Uloga web dizajnera, web developera i konzultanata ključna je u ostvarivanju uspjeha i postizanju ciljeva projekta. SARA TATTVA sada stoji kao inspiracija drugima u industriji koji žele iskoristiti moć tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva i poslovne učinkovitosti.

 

Sarine riječi o projektu

Suradnju s Ivanom sam započela u svrhu razvoja svog webshopa, a do sada se nikada nisam susretala s ovakvim, niti sličnim projektom. Za mene je to bio veliki i jako kompleksan pothvat, no uz stručno vodstvo sam se dobro snalazila. Ivana je vrlo draga, strpljiva, kreativna i detaljna osoba što mi je bilo jako bitno. Svakako preporučam Momentum svakome tko želi započeti svoju priču na internetu ili ju unaprijediti. Hvala!

Ovaj tekst bi trebao biti informativan i koristan za one koji žele digitalizirati svoje poslovanje i prebaciti se u online svijet. Ako imate bilo kakvih pitanja ili dodatnih savjeta, javite se na info@momentum.hr ili popunite kontakt formu.

Kako vam možemo pomoći?

  Želite biti pravovremeno informirani o natječajima kojima možete financirati ulaganje u online prisutnost – web stranice ili web shopove?

  Upišite svoju email adresu i informacije stižu u vaš mailbox! Nemojte propustiti priliku da dobijete veliku vrijednost u obliku potpore za troškove izrade webshopa, web stranice, ili digitalnog marketinga!