WEBSHOP LEASING

Razvoj web trgovine je poprilična investicija, pogotovo za male brendove koji tek startaju ili su kratko prisutni na tržištu. Prepoznali smo potrebu za pomoći u ostvarivanju takve investicije te nudimo WEBSHOP LEASING.

Što je WEBSHOP LEASING?

Webshop leasing je način razvoja projekta izrade webshopa koji uključuje početnu investiciju od strane klijenta u određenom postotku vrijednosti projekta, te dogovorni broj mjesečnih rata u kojem se ostatak projekta isplaćuje.

Za vrijeme trajanja leasinga klijent dobije uslugu korisničke podrške i tehničkog održavanja koje su uključene u cijenu leasinga.

Sjajno, zar ne?

Pretočit ćemo to u konkretne brojke:

Recimo da vam treba web trgovina u vrijednosti 4.000€. Početna investicija je 1.000€, a ostatak se isplaćuje u 6 mjesečnih rata po 500€.

Genijalna stvar!

Konkretna ušteda bi bila u obliku 6 mjesečnih održavanja koje su prosječne mjesečne vrijednosti 200€.

Kreditiramo vaš projekt i dajemo vam besplatno održavanje za vrijeme trajanja projekta! Ne može bolje, zar ne?

[Osigurajte svom poduzetničkom pothvatu početnu investiciju!]

WEB LEASING PAKETI

Što naši klijenti kažu o nama

Svjedočanstva naših dragih klijenata o rezultatima našeg rada te kvaliteti naše suradnje.

 • Client Image
  Ivana i Momentum radili su moj webshop www.faceyoga.hr i znam koliko je Ivana stručna, pedantna, pažljiva, koliko zna i s kakvom strašću radi!
  Zapravo, ne znam koliko zna jer me svaki put s nečim novime iznenadi i stalno se trudi biti u korak s novitetima i mogućim poboljšanjima. Osjećala sam se stvarno sigurno, u pravim rukama i mogla sam se opustiti u čitavom procesu jer sam znala da sve ide dobrim smjerom. Kad je webshop zaživio, Momentum i Ivana su nastavili pratiti rad i rast, kontinuirano smo bili u kontaktu za sve dodatne instrukcije, pitanja i konzultacije vezane uz vođenje prodaje i web stranice.
  Sa Momentumom ste u sigurnim rukama i možete se opustiti!!
  • Ivana
  • Face yoga by Ivana
 • Client Image

  Kada sam s projektom online joga studija ušla u poduzetničke vode, vođena vizijom stvaranja bolje svakodnevice široj zajednici, neopisivo mi je bilo bitno imati podršku u ostvarivanju mojih želja. Kada se Momentum pridružio projektu, zaista mu je i dao momentum i time višestruko opravdao svoje ime. Ivana je u potpunosti shvatila potrebe projekta, pa i više od toga, i pružila toliko potrebnu podršku, kako bi se moj partner i ja mogli posvetiti drugim stvarima, sa potpunim povjerenjem da je izrada zahtjevne stranice u sigurnim rukama. Ivana je projektu pristupila majčinski brižno, pazeći ga kako raste, usmjeravajući nas i veseleći se svakom uspjehu. Suradnju smo neupitno htjeli zadržati i nakon što je stranica izašla, pa smo poslove vođenja projekta preoblikovali u poslove održavanja i konzultantske usluge. Veselimo se svim novim zajedničkim uspjesima!

  • Petra
  • BUDI joga studio
 • Client Image

  Kad smo se napokon odlučili napraviti web stranicu, nismo se dugo mučili oko izbora - Momentum je bio prava odluka! Ivana je puna strpljenja, ideja i znanja. Web stranica je profesionalna, a opet susretljiva, baš ono što smo htjeli! Obzirom da nismo imali ideju kako da stranicu dizajniramo, super nam je došlo što je Ivana odvodila cijeli projekt od početka do kraja, dajući nam ideje i upute kako ideje realizirati. Od dizajna elemenata do dizajna fotografija, svjedočanstava naših klijenata, opisa naših usluga, pronalaska vanjskog suradnika za tekstove za stranicu, SEO upute, prateći svaki korak Momentum je obuhvatio projekt u potpunosti. Nakon puštanja stranice u rad odlučili smo nastaviti suradnju u obliku održavanja te konzultantskih usluga. Momentum analizira rezultate korisničkog iskustva, redovito prati analitiku posjećenosti stranice te nas o tome redovito izvještava. Prezadovoljni smo!

  • Ana
  • Računovodstvo Ledine d.o.o.
 • Client Image

  Vrhunska suradnja na izradi web stranice! Profesionalna izvedba dogovorenog uz bezbroj dodatnih sitnica za koje nismo ni znali da nam trebaju! Momentum je vrijedna karika u lancu našeg poslovnog uspjeha!

  • Marko
  • Publicus d.o.o.
 • Client Image

  Momentum rules!!! Totalno povjerenje u nekog da će napraviti sjajan redizajn, posve dovesti u red naš webshop i još predložiti hrpu novih ideja!!! Predivna komunikacija i super cijena za sve izvedeno.

  • Jasminka
  • Kreativni brlog

Surađujmo! Pošaljite nam svoj upit!

  [Prvi saznajte novosti iz svijeta informatičkih tehnologija, web dizajna i manifestiranja željene realnosti]

  Pretplatite se na naš newsletter

  Pretplatite se na naš newsletter i poklanjamo vam jedan sat informatičkih konzultacija

  Želite biti pravovremeno informirani o bespovratnim potporama www vaucherima koji uskoro kreću?

  Upišite svoju email adresu i informacije stižu u vaš mailbox! Nemojte propustiti priliku da dobijete veliku vrijednost u obliku potpore za troškove izrade webshopa, web stranice, ili digitalnog marketinga!