[Pouzdan partner za primjenu informacijskih tehnologija]

Momentum je nova zvijezda na IT tržištu te smo zahvaljujući stručnosti i znanju našeg tima u vrlo kratkom roku stekli mnoge vjerne klijente. Razvojem poslovanja kroz godine radnog iskustva naših osnivača stekli smo veliko znanje o informacijskim tehnologijama i jedinstveni smo po tome što vam možemo ponuditi cjelovitu uslugu.

Za vas ćemo projektirati sve vezano za informatičku infrastrukturu, preko instalacije i implementacije, do izrade dokumentacije i edukacije, pa sve do održavanja i korisničke podrške koja Vam može zatrebati.

Osim vođenja projekata u informacijskim tehnologijama, nudimo i usluge izrade poslovnih i analitičkih izvještaja na Microsoft bazama podataka, te administracije i održavanja baza podataka.

Bavimo se i web dizajnom, razvojem web stranica i web trgovina te savjetovanjem u elektronskoj trgovini (e-commerce), SEO optimizacijom i pisanjem za web.

Jedinstveni smo po cjelovitosti naše usluge. Dobijete na jednom mjestu sve, ne morate tražiti 10 ponuda od 10 različitih izvođača. Dođete po usluge našeg tima i mirno spavate!

Što naši klijenti kažu o nama

Svjedočanstva naših dragih klijenata o rezultatima našeg rada te kvaliteti naše suradnje.

 • Client Image

  Kada sam s projektom online joga studija ušla u poduzetničke vode, vođena vizijom stvaranja bolje svakodnevice široj zajednici, neopisivo mi je bilo bitno imati podršku u ostvarivanju mojih želja. Kada se Momentum pridružio projektu, zaista mu je i dao momentum i time višestruko opravdao svoje ime. Ivana je u potpunosti shvatila potrebe projekta, pa i više od toga, i pružila toliko potrebnu podršku, kako bi se moj partner i ja mogli posvetiti drugim stvarima, sa potpunim povjerenjem da je izrada zahtjevne stranice u sigurnim rukama. Ivana je projektu pristupila majčinski brižno, pazeći ga kako raste, usmjeravajući nas i veseleći se svakom uspjehu. Suradnju smo neupitno htjeli zadržati i nakon što je stranica izašla, pa smo poslove vođenja projekta preoblikovali u poslove održavanja i konzultantske usluge. Veselimo se svim novim zajedničkim uspjesima!

  • Petra
  • BUDI joga studio
 • Client Image

  Kad smo se napokon odlučili napraviti web stranicu, nismo se dugo mučili oko izbora - Momentum je bio prava odluka! Ivana je puna strpljenja, ideja i znanja. Web stranica je profesionalna, a opet susretljiva, baš ono što smo htjeli! Obzirom da nismo imali ideju kako da stranicu dizajniramo, super nam je došlo što je Ivana odvodila cijeli projekt od početka do kraja, dajući nam ideje i upute kako ideje realizirati. Od dizajna elemenata do dizajna fotografija, svjedočanstava naših klijenata, opisa naših usluga, pronalaska vanjskog suradnika za tekstove za stranicu, SEO upute, prateći svaki korak Momentum je obuhvatio projekt u potpunosti. Nakon puštanja stranice u rad odlučili smo nastaviti suradnju u obliku održavanja te konzultantskih usluga. Momentum analizira rezultate korisničkog iskustva, redovito prati analitiku posjećenosti stranice te nas o tome redovito izvještava. Prezadovoljni smo!

  • Ana
  • Računovodstvo Ledine d.o.o.
 • Client Image

  Vrhunska suradnja na izradi web stranice! Profesionalna izvedba dogovorenog uz bezbroj dodatnih sitnica za koje nismo ni znali da nam trebaju! Momentum je vrijedna karika u lancu našeg poslovnog uspjeha!

  • Marko
  • Publicus d.o.o.
 • Client Image

  Momentum rules!!! Totalno povjerenje u nekog da će napraviti sjajan redizajn, posve dovesti u red naš webshop i još predložiti hrpu novih ideja!!! Predivna komunikacija i super cijena za sve izvedeno.

  • Jasminka
  • Kreativni brlog
[Sigurno se pitate koji ljudi ostvaruju vaše ideje i snove]

Tko stoji iza Momentuma?

Ivana je idejna začetnica, glavna i odgovorna. Povremeni suradnici i partneri su: Marijan (developer), Dejan (SEO), Andreja (digitalni marketing).

Ivana

Ivana

Idejna začetnica

Želite 15% popusta na naše cloud usluge?

Pridružite se našoj mailing listi i budite u toku sa zbivanjima na IT i e-commerce tržištu. Ponuda vrijedi do 25.01.2022.