[Pouzdan partner za primjenu informacijskih tehnologija]

Momentum je nova zvijezda na IT tržištu te smo zahvaljujući stručnosti i znanju našeg tima u vrlo kratkom roku stekli mnoge vjerne klijente. Razvojem poslovanja kroz godine radnog iskustva naših osnivača stekli smo veliko znanje o informacijskim tehnologijama i jedinstveni smo po tome što vam možemo ponuditi cjelovitu uslugu.

Za vas ćemo projektirati sve vezano za informatičku infrastrukturu, preko instalacije i implementacije, do izrade dokumentacije i edukacije, pa sve do održavanja i korisničke podrške koja Vam može zatrebati.

Osim vođenja projekata u informacijskim tehnologijama, nudimo i usluge izrade poslovnih i analitičkih izvještaja na Microsoft bazama podataka, te administracije i održavanja baza podataka.

Bavimo se i web dizajnom, razvojem web stranica i web trgovina te savjetovanjem u elektronskoj trgovini (e-commerce), SEO optimizacijom i pisanjem za web.

Jedinstveni smo po cjelovitosti naše usluge. Dobijete na jednom mjestu sve, ne morate tražiti 10 ponuda od 10 različitih izvođača. Dođete po usluge našeg tima i mirno spavate!

Što naši klijenti kažu o nama

Svjedočanstva naših dragih klijenata o rezultatima našeg rada te kvaliteti naše suradnje.

 • Vrhunska suradnja na izradi web stranice! Profesionalna izvedba dogovorenog uz bezbroj dodatnih sitnica za koje nismo ni znali da nam trebaju! Momentum je vrijedna karika u lancu našeg poslovnog uspjeha!

  Client Image
  • Marko
  • Publicus d.o.o.
 • Momentum rules!!! Totalno povjerenje u nekog da će napraviti sjajan redizajn, posve dovesti u red naš webshop i još predložiti hrpu novih ideja!!! Predivna komunikacija i super cijena za sve izvedeno.

  Client Image
  • Jasminka
  • Kreativni brlog

Our Expert Advisory

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint
occaecat cupidatat non proident, sunt in culp aommodo consequat.