15 svi

Vođenje projekata u informatici je jedna od najvažnijih i najopsežnijih usluga u informatičkoj djelatnosti. Obuhvaća jako puno dijelova i zahtijeva veliko iskustvo u puno grana IT-a.

Put od obavijesti na ulaznim vratima da je zgrada nakon potresa neupotrebljiva, do kolokacije u datacentar, odnosno preseljenja critical IT opreme, u “mirnodopskim” uvjetima bi trajao cca nekoliko mjeseci. Kad se male ruke slože, može se i u tri (!) dana!

Naš dragi klijent VamsTec je preseljen u datacentar i poslovanje je uspješno nastavljeno. U trenucima kada je tvrtka radila na projektu opremanja backup bolnice u Areni njihovim softverskim rješenjem za radiološke slike, od presudne važnosti je bilo da se serveri osposobe čim prije.

Sretni smo što smo pomogli u tome!

Želite biti pravovremeno informirani o natječajima kojima možete financirati ulaganje u online prisutnost – web stranice ili web shopove?

Upišite svoju email adresu i informacije stižu u vaš mailbox! Nemojte propustiti priliku da dobijete veliku vrijednost u obliku potpore za troškove izrade webshopa, web stranice, ili digitalnog marketinga!