[Osigurajte svoje poslovne podatke i spavajte mirno]

RJEŠENJE ZA CLOUD BACKUP

SIGURNOST PODATAKA

Brinete li o sigurnosti vaših podataka na način da svaku večer zapalite svijeću i pomolite se da se vaša računala sutra ujutro probude i normalno nastave s radom? Ili još gore uopće ne razmišljate o sigurnosti podataka? Znate da imate neke dokumente koji se spremaju negdje, a ne znate ni gdje ni kako. I najgore od svega, ako računalo otiđe u vječna lovišta, niste sigurni hoće li vaš biznis i vaše poslovanje preživjeti gubitak podataka. Postoje tu i neke zakonske regulative o čuvanju izdanih računa, a ti rokovi nisu mali (11 godina), a kazne za nečuvanje su velike.

RJEŠENJA ZA CLOUD BACKUP

Sad kad smo to sve nabrojali i pošteno se zabrinuli, ajmo o vedrijim temama. Postoje rješenja za backup koja rješavaju gore navedene probleme. Poklanjanju vam miran san i sigurnost vaših podataka. Ne morate investirati u opremu za backup, hard diskove, tračne uređaje, backup trake, i ostala čudesa. Rješenje za cloud backup pohranjuje vaše podatke na najsigurnije mjesto od svih mjesta, u cloud. Što je cloud, pitate se? To je diskovni prostor koji zakupite od pružatelja usluga, a nalazi se na poslužiteljima u data centrima, iza blindiranih vrata sa riješenom klimatizacijom, toplom i hladnom zonom, i sve ono o čemu bi sami morali brinuti da backupirate podatke u svojem prostoru.

JEDNOSTAVNOST PROCEDURE ZA BACKUP I RESTORE

Sad kad smo to raščistili, bacimo se na stručne pojmove. Cloud-based rješenje za backup se instalira na vaše računalo ili server, inicijalno postavi, schedulira da backupira podatke svakodnevno ili kako god želite, u vrijeme koje vama odgovara, odredi mu se backup selection (to su podaci koje želite backupirati), to mogu biti direktoriji, ili cijeli lokalni disk. Nakon što on fino odradi backup, vama na mail stigne notifikacija da je backup odrađen. Zvuči jednostavno, zar ne? Zar je to dovoljno? Što ako računalo krepa? Peace of cake. Instalirate rješenje za backup na drugo računalo, unesete podatke za CloudConnect, i povučete svoje podatke na novo računalo. Voila!

MIRAN SAN UZ CLOUD BACKUP

Milina od rješenja. Kad bi sva životna rješenja bila tako jednostavna. Niže se nalaze paketi koje nudimo u sklopu svoje ponude. Javite nam se da se upoznamo, analizirat ćemo vaše okruženje i ponuditi rješenje prilagođeno vašim potrebama. Inicijalnu instalaciju i konfiguraciju dobijete besplatno. Što se čeka? Navali narode! Još malo pa nestalo 🙂

[Paketi koje nudimo]

Rješenje za backup podataka

Paketi se mogu prilagođavati vašim potrebama ovisno o broju radnih stanica u vašem okruženju

Premium paket

na upit

 • TB po dogovoru
 • broj licenci po dogovoru
 • broj računala ili servera po dogovoru
 • dijagnostika po dogovoru
 • support po dogovoru
 • instalacija besplatna
 • konfiguracija besplatna

Odaberi sigurnost

Surađujmo! Pošaljite nam svoj upit!

  Želite biti pravovremeno informirani o bespovratnim potporama www vaucherima koji uskoro kreću?

  Upišite svoju email adresu i informacije stižu u vaš mailbox! Nemojte propustiti priliku da dobijete veliku vrijednost u obliku potpore za troškove izrade webshopa, web stranice, ili digitalnog marketinga!